Staal

Staal

Brandwerende staalbescherming

De eisen rondom brandveiligheid bij stalen constructies zijn streng. En dat is vanzelfsprekend voor WCC. Zeker wanneer er sprake is van etagebouw, zoals bij kantoorpanden óf wanneer staalconstructies deel uitmaken van brandscheidingen. 

Onduidelijkheden

In praktijk blijkt vaak dat er veel onduidelijkheid is rondom brandveiligheid bij stalen constructies. Er worden dan onjuiste materiaaldikte toegepast, waardoor niet de ideale mate van brandveiligheid wordt bereikt. Aan de andere kant worden regelmatig onnodig dure materialen gebruikt en beschermingen toegepast om constructies waar geen eis op zit.

Advies & montage

Schakel WCC in voor advies of uitvoering. Want WCC weet! Wij toetsen uw constructie aan de eisen zoals deze in het bouwbesluit staan. Daarnaast analyseren we of de gekozen materialen en systemen doelmatig zijn of dat ze overbodig of ondergeschikt zijn. Op deze manier voorzien wij u van projectmatige adviezen. WCC garandeert een vakkundige montage en een excellent eindresultaat!

Ons brandwerend programma bestaat onder andere uit:

  • Brandwerende plaatmaterialen (Promatect, Promapyr en RiNoflam)
  • Brandwerende coatings (Steelmaster)
  • Brandwerende spuitpleisters (Monokote)

 

Sterk als staal

We kennen allemaal de gevaren van een stalen constructie die niet bestand is tegen brand. Zorg ervoor dat jouw constructie dat lot bespaard blijft. Kom in actie en neem contact op met één van onze brandexperts.

Snel contact

Contact

Anthonetta Kuijlstraat 33
3066 GS Rotterdam

Tel. 010 - 426 44 26
Fax 010 - 426 55 45
info@wccbrandbescherming.nl

Postbus 8040
3009 AA Rotterdam