Prefab

Prefab

Prefab voegafdichting

Tegenwoordig wordt steeds meer gebouwd met prefab elementen. Ook hier geldt de voegafdichting van deze prefab componenten als sluitstuk van het bouwproces. Deze naden vormen de zwakke schakel in de brandveiligheid van het gebouw. Het zijn juist deze details maken dat de bouw al dan wel of niet voldoet aan de gestelde eisen.

WCC weet alles over brandveilige gebouw, dit geldt ook voor prefab bouw. Onjuiste materialen, incorrecte plaatsing en gebrek aan precisie moeten altijd voorkomen worden! Wanneer één van deze misstappen wel wordt gemaakt is branddoorslagen brandoverslag niet te voorkomen.

Totaaloplossing

WCC biedt samen met zusterbedrijf Zwapex een totaaloplossing op het gebied van voegafdichtingen en brandbescherming. Zo bieden wij specifieke kitten, voegbanden en purschuimen, maar ook kwalitatief hoogwaardige intumescerende afdichtsystemen.

Meer weten?

WCC is jouw partner op het gebied van brandbescherming. Wij delen daarom graag onze kennis met jou over de laatste innovaties en meest efficiente technieken. Neem daarvoor contact op met één van onze experts.

Snel contact

Contact

Anthonetta Kuijlstraat 33
3066 GS Rotterdam

Tel. 010 - 426 44 26
Fax 010 - 426 55 45
info@wccbrandbescherming.nl

Postbus 8040
3009 AA Rotterdam